“Per mi, es poden quedar totes les estrelles Michelin”

Edició Catalunya d'EL PAÍS Toni Polo Bettonica

Foie micuit amb poma a la vainilla; amanida d’anguila fumada, papaia, api, maracujà i aire de taronja; roger de roca, velouté de ruca fregida, sobao i sèsam; textures de préssec, oliva verda i crema San Simón… El menú degustació del restaurant Osmosis és tota una experiència però, sobretot, és efímer. “Canvio la carta cada dues setmanes, o menys”, adverteix Raúl Roig, xef i màxim responsable d’aquesta cuina creativa però, alhora, de tota la vida. “Reinventar la cuina tradicional és preparar un plat que et recorda el passat amb una visió del present. Crec que així s’enriqueix la tradició, des del respecte”.

Seguir leyendo.

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this:
Read previous post:
“Me violaron durante 6 meses”: Una joven cuenta los horrores vividos en un albergue de la India

Cuatro mujeres ya han denunciado al director de una residencia para personas discapacitadas.

Close